Iskustva korisnika kod otvorenih rana, gangrene, arterioskleroze, dijabetesa

Sva iskustva preuzeta su iz časopisa o zdravlju “Lekovito bilje” i služe isključivo u informativne svrhe. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja i slika i postavljanje istog na drugim portalima.

Otvorene rane na nozi (ulcus cruris)

Šest meseci korišćenja preparata Venovin u kontinuitetu. Slika levo je 3 meseca nakon korišćena. Slika desno je nakon 6 meseci. Otvorena rana je potpuno zarasla.

otvorena rana na stoplau zarasla
otvorena rana na stopalu zarasla

Otvorena rana (ulcus cruris)

Tri meseca korišćenja preparata Venovin. Uz redovno konzimiranje dva puta dnevno po 100ml rana je potpuno zarasla.

zatvaranje otvorene rane (ulcus cruris)
zatvaranje otvorene rane (ulcus cruris)

 

Zahvaljujuci Venovinu izbegnuta je amputacija noge

 

Terapija Venovinom spasila joj nogu

 

Pomocu Venovina pobedio sam arteriosklerozu

 

Zarastanje otvorenih rana kod posledica gangrene

Otvorene rane na stopalu i proces zarastanja

Proces širenja gangrene i delovanje preparata Venovin nakon godinu dana

Godinu dana neprekidnog korišćenja preparata Venovin. Sprečeno dalje širenje gangrene, rana zaceljena.

Proces zarastanja rane kod gangrene nakon amputacije prsta

Proces zarastanja otvorene rane od gangrene 

Godinu dana korišćenja preparata Venovin. Sprečeno širenje gangrene. (Amputacija dva prsta je bila neizbežna) Velika otvorena rana je zarasla. Veliki uspeh.

Veliki broj zadovoljnih korisnika može da posvedoči o efikasnosti i kvalitetu našeg preparata Venovin.

Proces zarastanja rane od gangrene 

Zarastanje  rane od gangrene i amputacije prstiju.

Proces zarastanja rane od gangrene (Ulcus cruris)

Zarastanje  rane od gangrene i amputacije prstiju. Trenutno stanje rane nakon 60 dana terapije. Rana se od početka terapije zatvorila više od 50%.

Proces zarastanja rane od gangrene (Ulcus cruris)

Zarastanje  rane od gangrene i amputacije prstiju. Trenutno stanje rane nakon 60 dana terapije. Rana se od početka terapije zatvorila više od 50%.

Proces zarastanja otvorene rane (Ulcus cruris)

Na slikama ispod vidi se proces zarastanja otvorenih rana na obe noge. Prva slika je stanje otvorene rane pre upotrebe preparata Venovin. Druga slika je posle 20 dana. Treća slika je posle 45 dana, četvrta posle 60 dana i peta slika je posle 90 dana.

zarastanje gangrene

“Kao da nemam PROŠIRENE VENE”.

“Kao da nemam PROŠIRENE VENE”.

Venovin mi je pomogao kod proširenih vena. Sada se osećam mnogo bolje i zdravije.
Marija Stefanović iz Aleksinca podelila je sa  nama lepe vesti – proširene vene više nisu vidljive i ne stvaraju joj nikakve probleme.
Zbog prirode posla javile su mi se priširene vene i nikako nisam uspela da ih izlečim. Preparat Venovin su mi preporučili doktori.

Koristila sam Venovin u jednoj terapijskoj dozi i ta doza mi je dala rezultate da se moje vene više ne vide. Mada su mi rekli da mora da koristim duže od dva meseca tj dve terapije namjanje. Obzirom da ja već imam rezultate sa jednom terapijom  sada povremeno koristim samo preventivno. Doza koju sada koristim je 100 ml dnevno. Ranije sam koristila 200 ml dnevno.
Koristila sam svakakve prirodne preparate i različite lekove, meleme i kreme ali mi nista nije dalo rezultate kao Venovin. Stvarno bih preporučila svakome ko ima ovakvih problema da proba.

Živimo u svetu gde se danas sve i svašta prodaje i reklamira bez ikakvih efekata.

“Gangrena je IZLEČENA i rana se zatvorila”.

“RANA OD GANGRENE POTPUNO ZARASLA”.

Zerina Berbić – Venovin kupujem vec duže vreme a počela sam kupovati na nagovor kolegice koja je kupovala svojoj mami i uverila se u efikasnost prreparata. Moj svekar ima dijabetes i dobio je gangrenu stopala odsekli su mu 3 prsta, a uz pomoć Venovina rana je u potpunosti zarasla.

Veliko hvala za ovaj divan preparat. Fotografije je poslala gospođa Zerina Berbić, pre i posle upotrebe preparata Venovin.

“Gangrena je IZLEČENA i rana se zatvorila”.

“RANA OD GANGRENE POTPUNO ZARASLA”.

Venovin mi je pomogao kod zarastanja rane od gagnrene. Beskrajno sam zahvalna ljudima koji su mi preporučili Venovin.

Gospodja Jocić nam je poslala fotografije svoje noge, koja je nažalost pre par godina amputirana ali se gangrena i dalje širila i rane nije htela da zaraste. Danas posle 3 meseca terapije rana je potpuno zarasla. Nastavljam sa korišćenjem preprata jer samo on mi je pomogao.

Venovin sam kupovala u Knjaževcu u apoteci i eto danas posle 3 meseca rana je zarasla, nemam više bolova i osecam se odlično. Da sam ranije saznala za Venovin, možda ne bih bila na amputaciji ali dobro šta je bilo, bilo je. Bitno da se sada osećam odlično i opet ponavljam da mi je gagnrena izlečena. Zbog straha da se opet ne vrati, ja nastavljam u smanjenoj dozi da koristim.

Stala sam na noge zahvaljujući VENOVINU

“VENOVIN MI JE POMOGAO DA STANEM NA NOGE”.

Sećam se da su mi u 32. godini za vreme prve trudnoće doktori utvrdili da imam gestacioni dijabetes nakon što sam upala u ketoacidozu. Bila sam mlada i nastavila sam da živim uobičajeno, ali se dijabetes nakon trudnoće ipak nije povukao. Zbog povišenog nivoa šećera u krvi morala sam da budem na terapiji insulinom kao i za vreme trudnoće. Nažalost, šećerna bolest je uzela danak, te su se najpre javile promene na krvnim sudovima očiju, a kako zlo nikad ne ide samo, s vremenom sam obolela i od povišenog krvnog pritiska. Tu ipak nije bio kraj mojim najtežim mukama. Naime, prošle godine u maju prst desne noge je zahvatila gangrena koja se neumitno širila. Samo zavaljujući umecu i nesebičnom požrtvovanju knjaževačkog hirurga, doktora Srđana Đođevića, nije mi bila amputirana cela noga, ali je trećina stopala nažalost morala biti odstranjena. Bolna i velika rana je ostala, a ja sam, iako inace vedrog duha, bivala sve depresivnija i tužnija. Vreme je prolazilo, ali rana je izgledala sve lošije. Bila sam uplašena da ću ostati ležeći pacijent kome ce se otvarati dekubiti, a plašila sam se i sepse. Duboka rana se uprkos previjanju neprijatno osećala, a moglo se uočiti i crno nekrozno tkivo. Slabo sam se kretala jer sam otežano ustajala i hodala. Uprkos brojnim farmaceutskim proizvodima činilo mi se da nema pravog leka za moju ranu, a pojedini preparati mi nisu bili ni dostupni, najviše zbog njihove visoke cene. Srećom, tokom posete medicinskog osoblja iz kućne nege, medicinske sestre Vineta i Danijela su mi tokom previjanja rane, uvidevši ozbiljnost situacije, preporučile prirodni preparat – VENOVIN. Ovim damama dugujem veliku zahvalnost jer osim svakodnevnog previjanja, od njih sam saznala da je VENOVIN namenjen za lečenje loše cirkulacije. Takođe, rekle su mi da taj preparat pomaže osobama sa otvorenim otvorenim ranama posebno ako se radi o dijabetičarima koji u isto vreme pate i od povišenog pritiska. Pažnju mi je privukao i podatak da VENOVIN u svom sastavu sadrži i lekovito bilje poput nevena, hajdučke trave, majčine dušice, koprive… Saznavši sve to, nisam puno okleva.

REZULTATI SU BILI IZNENAĐUJUĆI VENOVIN sam počela da pijem dva puta po 150 ml ujutru natašte i istu dozu uveče pre nego što bih večerala. Uprkos tome što sam zbog oštećenog želuca u početku osećala blago peckanje, nisam nijednog trenutka pomišljala da prestanem. Nakon 10 dana bili su vidljivi prvi pozitivni pomaci, da bi nakon dve nedelje tkivo počelo da se obnavlja, a rana polako zatvara. Posle svega par meseci, duboka, bolna i nekrozna rana je u potpunosti zarasla. Bila sam u isto vreme iznenađena, ali i srećna što ponovo sama mogu pomoću štapa da odem do kuhinje i toaleta. Osim toga, imala sam motiv da nastavim sa upotrebom VENOVINA jer sam se vremenom počela osećati mnogo bolje.

Koristim VENOVIN već duže vreme i sada mogu da kažem da sam uz pomoć ovog prirodnog preparata doskočila i ostalim bolestima koje su me mučile. Najpre sam primetila da nema više tako čestih oscilacija šecera u krvi kao ranije, a u vidnom polju ne primećujem crne tackiče koje su mi smetale dok gledam ili čitam. Osim što se zaustavilo pogoršanje vida, za mene kao dijabetičara u godinama veoma je važno to što se i krvni pritisak normalizovao, te ne strahujem više od infarkta ili šloga. Osim toga, primetila sam da mi posle dugotrajne upotrebe VENOVINA ruke i noge nisu tako hladne. Takođe, moram da pomenem još jednu veoma važnu činjenicu. Naime, preparat koristim zajedno s terapijom koju mi je lekar propisao i za sada nemam nikakvih neželjenih nuspojava. Sada sa sigurnošću mogu da preporučim ovaj dar prirode prijatnog ukusa zavaljujući kome sam uz konvencionalnu terapiju zacelila veliku ranu, sprečila dalje komplikacije i znatno poboljšala kvalitet života. Na kraju, svim osobama koje pate od sličnih tegoba porucila bih da ce u VENOVINU sigurno pronaći put ka izlečenju i saveznika za dobro zdravlje, naravno uz neizmernu veru i nadu.

VENOVIN – proces zaceljenja rane kod gangrene

Korišćenje preparata Venovin u kontinuitetu od 4 meseca. Stanje (slika 1) nakon prvog meseca terapije, stanje nakon dva meseca (slika 2), stanje nakon tri meseca (slika 3), stanje nakon 4 meseca (slika 5 i 6)

VENOVIN – proces zaceljenja rane kod gangrene

“VENOVIN – rešenje za proširene vene”

“PROŠIRENE VENE SU PROŠLOST”.

Naša čitateljka Desanka Petrović (64) iz Dupljaje kod Bele Crkve, suočila se s ovim problemom pre nekoliko godina. „Prvo sam primetila da su počeli da mi pucaju kapilari na nogama i pojavljivalo se crvenilo. Nisam tome pridavala previše značaja, jer sam mislila da će se samo povući. Nažalost, stanje se samo pogoršavalo i došlo je do toga da mi je vena ispod kolena pukla. Tada sam otišla lekaru i počela s lečenjem, ali je bolest je već bila uzela maha“, prica Desanka. Rana nije mogla da zaraste!

Iako je koristila terapiju koju joj je propisao lekar i redovno išla na previjanje rane, stanje se nije poboljšavalo. „Došla sam u situaciju da nisam mogla ni da hodam. Jedva da uspevala da prekoračim preko praga. Najgore od svega jeste to što je noga počela da modri i mesto rane je stalno bilo orošeno. Kada sam videla da se ta tečnost ne povlači, mislila sam da ću izgubiti nogu. Moj sin je u poliklinici saznao za preparat ’Venovin’ i njegova delotvorna svojstva, pa je odlučio da mi ga preporuči. Već posle pet dana osetila sam prvo poboljšanje. Noge su me manje bolele i tečnost je počela da se povlači. Kako je vreme odmicalo, osećala sam se sve bolje. Rana je zarasla i brzo se stvorila krastica koja je zatim otpala, a na tom mestu pojavila se nova zdrava koža. Mogla sam da hodam normalno i već posle dva meseca vratila sam se svojim svakodnevnim obavezama u domaćinstvu i na imanju, koje nisu male. Mogla sam opet da radim kao i pre. Tako je, osetila sam poboljšanje u celom organizmu. Pritisak mi više nije varirao, a holesterol mi je po prvi put u životu bio u normalnim granicama“, kaže naša sagovornica koja s vremena na vreme i dalje pije „Venovin“ preventivno, kao i njen suprug.

“Rane na nogama potpuno su se povukle”

“VENOVIN MI JE POMOGAO KOD RANA”.

Goran Stošić iz Vranjske Banje već pet godina neguje majku Staniju (76), kojoj su se zbog loše cirkulacije, pored brojnih drugih oboljenja, nedavno pojavile i rane na nogama. Majka, koja ima Parkinsonovu bolest, već pet godina slabo je pokretljiva, a stanje joj se pogoršalo pre dva meseca, kad su počele da joj se otvaraju rane na nogama. Od tada je vezana za invalidska kolica jer ne može da stoji na nogama. Sve je počelo nesnosnim bolovima, a onda smo primetili i ranice. Svesni da usled njenog ionako lošeg zdravstvenog stanja to može da bude kobno, odlučili smo da potražimo alternativnorešenje. Iz novina samosaznali za preparat Venovini majka je počela da gakoristi”, priča Goran. Ranice potpuno zarasle Venovin se preporučuje upravo osobama koje imajuproblem s lošom cirkulacijomda ne bi došlo do otvaranjarana. Čak i kad se todesi, zdravstveno stanje sevrlo brzo sanira. “Već skorodva meseca majka redovnopije Venovin i od tri ranice dve su joj, za ovo kratko vreme, već potpuno zarasle.

Takođe,primećujemo poboljšanje celokupnog zdravstvenog stanja. Budući da ima Parkinsonovu bolest, sada bolje komunicira i svesnija je sveta okosebe. Organizam joj se čisti,ima redovniju stolicu, a inoge joj nisu tako natečene,pošto se zahvaljujući Venovinu voda povlači. Veomasmo zadovoljni i majka ćenastaviti da koristi Venovinjer joj olakšava život i sprečava pogoršanje ionako narušenog zdravlja“, kaže naš sagovornik.

PROCES ZACELJENJA OTVORENE RANE – POSLE 60 DANA TERAPIJE

“Od rane na prstu do gangrene”.

“ZBOG DIJABETESA SA DOBIO GANGRENU NA PRSTU”.

Naš čitalac Perdrag Jocić (59) iz Ćićevca, je upravo zbog dijabetesa dobio gangrenu prsta, koja je nastvila da se širi.“ Dijabetičar sam već 8 godina, a pre nekoliko meseci primetio sam ranu na palcu koja nikako nije zarastala. Svestan šta to znači jer sam dijabetičar, vodio sam računa o rani, previjao sam je, ali kada je počeo i gnoj da izlazi znao sam da nije dobro. Jednog dana, primetio sam da mi je noga poplavila, osim toga dobio sam i temperaturu, a skočio mi je i šećer i pritisak. Sve mi se to dogodilo u Austriji, gde godinama živim. Hitno sam prevežen u bolnicu gde sam zadržan tri nedelje. Lakari su uspeli da mi saniraju ranu na palcu, ali su mi kao jedino rešenje predložili apmutaciju prsta. Za svo to vreme dok sam boravio u bolnici, nagledao sam se strašnih sudbina ljudi kojima je i nakon amputacije prsta, gangrena nastavila da razara telo. Mnogi su imali i po nekoliko operacija, prvo prst, zatim deo stopala, nekima je čak i cela potkolenca morala biti amputirana. Uprskos svemu bolest je uzimala svoj danak i ljudi su ubrzo umirali. Nisam želeo da doživim sudbinu tih nesrećnika. Na svoju inicijativu, otpušten sam iz bolnice i odlučio sam da probam sa alternativnim načinom lečenja. Svi moji su bili protiv toga. Nagovarali su me da poslušam savet lekara i dozvolim operaciju. Posebno su bili skeptični kada sam im rekao da ću probati sa narodnom medicinom, jer su me u Austriji lečili najbolji lekari. Međutim, verovao sam da je bolje da sačuvam nogu i zalečim ranu, naročito jer sam svojim očima u bolnici video da operacija nije najbolje rešenje”, priča naš sagovornik.

Rana je zarasla!“ Pio sam Venovin prema uputstvu ujutru i uveče, a preko dana sam ranu previjao komovicom. Pre terapije Venovinom, rana na prstu je bila tolika da mi se videla kost. Nokat je bio potpuno otpao, kao i deo mesa, koje je bilo crno kao da je ugljenisano. Nakon mesec dana primetio sam prvo poboljšanje. Rana je počela pomalo da zarasta, boja mesa nije više bila crna, koža je počela da se obnavlja i poprima zdraviji izgled. To mi je dalo snagu i nadu da ću uspeti da sačuvam prst i celu nogu. Nastavio sam samostalno da previjam ranu na prstu koja je sada neuporedivo manja i osećam se odlično. Normalno funkcionišem, hodam, radim. Stalno pijem Venovin jer sam svestan da mi je jedino on pomogao da se rešim gangrene i sačuvam svoje zdravlje”, .

“Venovin” se pokazao veoma delotvornim u slučaju povišenog krvnog pritiska i zakrčenja krvnih sudova”.

Problem s proširenim venama godinama je pratio Branku Milčić (70) iz Kraljeva. ”Pored stalnog bola, mučilo me je i oticanje
nogu, a stanje je postajalo kritično tokom letnjih žega, kada su mi noge bile kao baloni. Da zlo bude veće, vene su počeleda pucaju i na nozi su mi se stvarale rane”, priča Branka. Rane su teško zaceljivale, a otvarale su se i nove, što je dodatno otežavalo lečenje. ”Koristila sam razne kreme i preparate, ali ništa od toga nije pomagalo. Predložili su mi da probam ’Venovin’, ali sam mislila
da je to samo jedan od mnogih ’magičnih preparata’ i nisam želela da bacam pare na to. Međutim, kada sam ga dobila, nije bilo druge nego da počnem da ga koristim. Na moje veliko iznenađenje ’Venovin’ je doslovce napravio čudo! Već posle prvih nekoliko tretmana bilo je vidljivih promena, a nakon samo mesec dana korišćenja rana je potpuno nestalai a koža je poprimila normalan izgled i boju. Danas ne osećam bolove, neprijatnost i pritisak, tipične za proširene vene”, ističe naša sagovornica.

“Pošto sam farmaceut dobro sam proučila sastav preparata i kada sam se uverila da je potpuno prirodan, odlučila sam da ga prodam. Nisam se pokajala”.

Marija Tomevska (44) iz Ohrida dobila je trombozu dubokoh vena zbog povrede mišića.”Usled jedne naoko bezazlene povrede i pada pukao mi je mišić i doslo je do tromboze dubokih vena koje su locirane upravo izmeðu mišića nogu. Osećala sam jake bolove, i na pregledu je ustanovljeno da imam 100% začepljenje vena na toj nozi od natkolenice pa sve do prepone. Pošto je reč o ozbiljnom problemu koji može imati smrtni ishod ako ugrušak dospe do srca ili pluća, veoma sam se uplašila. Četiri meseca išla sam na terapiju, ali je poboljšanje islo veoma sporo. Većina ljudi je hvalila ovaj preparat za koji do sada nisam čula. Pošto sam po stuci farmaceut, dobro sam proučila sastav Venovina i kada sam se uverila da je potpuno prirodan, odlučila sam da ga probam. Redovno sam uzimala propisanu dozu i vrlo brzo osetila poboljšanje. Kada sam posle tri meseca otišla na pregled doplerom, zaèepljenje je bilo 50%, dakle upola manje nego pre upotrebe Venovina.To me je ohrabrilo i nastavila sam da ga koristim. Verujem da cu ovim čudesnom preparatom uspeti da potpuno pobedim trombozu. Posto radim u apoteci, svakodnevno se susrećem sa ljudima koji imaju zdravstvene probleme. Kao medicinski radnik uvek preporuèujem samo proizvode za koje sam potpuno sigurna da su efikasni, provereni i ispitani. Venovina zasluzije takav tretman i jedan je od najboljih preparata koje sam probala do sada.

“Zbog naglih skokova i padova krvnog pritiska imala sam vrtoglavice, jedva sam stajala na nogama što mi je znatno narušavalo kvalitet zivota. Nakon samo jedne ture preparata, osećam se odlično”.

Nasa čitateljka Marija Vaskler (60) iz Subotice imala je problem sa varirajućim pritiskom koji nikako nije uspela da reguliše, dok nije poèela da koristi preparat “Venovin”.
Zbog lošeg zdravstvenog stanja, godinama osećam razne tegobe, sa kojima uspevam da zivim normalno. Meðutim, da imam problema i sa variranjem krvnog pritiska, saznala sam tek posle nošenja holtera, koji je pokazao da je u roku od pola sata pritisak skače na 185/120, a zatim pada na 110/60. Kad god mi se to desilo, nisam mogla da stojim na nogama. Stalno sam imala vrtoglavice, nisam mogla da dišem niti da normalno funkcionišem.
Lekari su mi prepisivali razne lekove za regiulisanje pritiska, ali mi ništa nije pomagalo na duzi rok. Osim toga, imam otpor prema sintetičkim lekovima, jer smatram da ne postoji verzalni medikament protiv neke bolesti koji utiče na isti način. Radije se opredeljujem za prirodne lekove, a jedan od razloga je taj što se već deset godina uspešno borim sa kancerom zahvaljujući raznim prorodnim preparatima. Tako sam i odlučila da probam da regulišem krvni pritisak Venovinom. Popila sam jednu terapijsku dozu (8 boca) Venovina i posle mesec dana pritisak mi se potpuno ustalio. Više ne varira pa se samim tim osećam odlično.

“Ljubuišu Vukčevića iz Trstenika ni operacija nije oslobodila bolnih simptoma začepljenih arterija.

Preparat Venovin mi je toliko pomogao da sada ne znam šta bih radio da ga još pre pet godina nisam otkrio -rekao nam je Ljubiša Vukčević iz Trstenika, koji se tih godina suočavao sa velikim zdravstvenim problemima. Naime, jaki bolovi u potkolenici i stopalu, koji gospodinu Vukčeviću često nisu dozvoljavali ni da zaspi, grčevi i teški zamor u nogama, ukazivali su na poremećaj u radu kardiovaskularnog sistema. Potražio je i dobio pomo} najboljih švajcarskih lekara, jer je u to vreme živeo u Švajcarskoj.
Posle pregleda na dopleru krvnih sudova lekari su postavili dijagnozu začepljenja arterija i predložili operaciju. Nisam smeo da rizikujem, i u vrlo kratkom roku od postavljanja dijagnoze, u desnoj nozi ugrađen mi je bajpas od 35 cm – dodaje naš sagovornik. Ipak, gospodin Vukčević je bio primoran da se i posle lekarske intervencije bori sa bolnim simptomima teških nogu. Pravo poboljšanje osetio je, kaže, tek kad je počeo da koristi preparat Venovin. Tada su, kaže, i lekari najzad mogli da mu ustale terapiju lekovima koju su, do tog trenutka, često menjali, jer nisu mogli da pronađu delotvornu kombinaciju.

Tokom prvih godinu dana neprekidno sam pio 200 mililitara Venovina dnevno, podeljeno u tri jednake doze, jedan sat pre jela. Vrlo brzo pošto sam počeo da koristim ovaj čudesan preparat, osećao sam se bolje -naglašava gospodin Vukčević i konstatuje: – Kada je prošlo mesec dana, što je terapijska doza, osećao sam da mogu da poletim. Noge su mi bile lake kao pero. Lekari su se iznenadili kada su utvrdili da su mi krvni sudovi potpuno čisti. Ali, bez obzira na sve, ne prestajem da pijem Venovin. Evo, već pet godina, on je vrlo često na mom meniju – prvih godinu dana svakodnevno, a prethodne četiri godine koristio sam ga sa pauzama. Prosto, ne smem da se odvojim od spasonosnog eliksira.
ŠEĆER MI NE PRELAZI 6,5
Moram da konstatujem da mi je Venovin stabilizovao i čećer. Do tada su njegove vrednosti često varirale, a od kada pijem ovaj preparat, šećer se potpuno stabilizovao i ne prelazi 6 do 6,5 – konstatuje Ljubiša Vukčević.

Posle “Venovina” osećam kao da mogu da poletim!

„Osetio sam poboljšanje već nakon deset dana korišćenja preparata. Sada se osećam fantastično jer nema više bola u nogama ni slabe cirkulacije, a mogu da šetam koliko god želim“, priča Dragan.
Naš čitatelj Dragan Todorović (73) iz Beograda, zbog loše cirkulacije nije uopšte mogao da hoda. “Problem sa bolovima u nogama javio mi se pre tri godine. Nisam na to obraćao posebnu pažnju, jer sam smatrao da je sve to posledica mojih godina. Meðutim, bolovi i grčevi su bivali sve učestaliji, tako da sam shvatio da je reč o ozbiljnijem oboljenju. Ispostavilo se da je reč o slaboj cirkulaciji. U želji da mi pomogne i reši me muka, sin mi je doneo preparat Venovin. Nisam imao šta da izgubim, rešio sam da probam i to”, priča naš sagovornik. Poboljšanje već posle 10 dana. Dragan je počeo da koristi Venovin prema uputstvu i pio ga je dva puta dnevno, ujutru i uveče sat vremena pre jela po 1 dl.
Poboljšanje sam osetio već posle 10 dana. Noge su mi bile lakše, nisam imao grèeve, a polako je i bol počeo da jenjava. Već nakon ispijene polovine terapije, meni je bilo bolje. Sada, kada me neko pita kako sam, kažem da letim, a ne da hodam. Toliko mi je bolje i zaista se osećam fantastično. Meðutim, popiću do kraja celu terapiju, kako bi se u potpunosti rešio loše cirkulacije. Moja supruga, takođe koriosti Venovin, preventivno, iako nije imala takve simptome kao ja. Mi ga svima preporučujemo, a naročito osobama koje imaju problem se venama. Od kada mi je pomogao, uvek ću u kući imati po jednu bocu ovog čudotvornog preparata, naglašava Dragan.

“RANA OD GANGRENE ZARASLA 100% !!!”

Pre tačno šest meseci objavili smo priču Zorke Dimitrijević iz sela Kovačevac kod Jagodine kojoj je, do tada, rana od suve gangrene zarasla čitavih 70 posto. Bolovi su prestali, sem na promenu vremena, i iz rane vi{e ni{ta nije curilo. Gospođa Dimitrijević počela je tada bolje da spava, postala je stabilnija. – Moram da vam se pohvalim – pozvala nas je početkom septembra baka Zorka da nam saopšti sjajnu vest – za šest meseci rana joj je potpuno zarasla. Ostao joj je samo blagi ožiljak kao pečat, tek da je podseća da je imala gangrenu I da je noga mogla da joj bude amputirana. – Noga mi je, prosto rečeno, oživela. Pojavile su mi se vene, cirkulacija se poboljšala i zato svima koji imaju probleme sa krvnim sudovima toplo preporučujem Venovin, koji me je spasao – konstatuje gospoža Dimitrijević koja je sa dijagnozom suve gangrene prošla kroz pakao bolova. Pomoć je tražila u mnogim lekarskim ustanovama. – Više od deset godina žalila sam se na bolove od kuka ka prstu na nozi, ali sve vreme lekari su mi govorili da je u pitanju kičma, uklještenje nerava… Niko nije ni posumnjao na začepljen krvni sud. Da je problem dijagnostikovan na vreme, sve bi bilo drugačije. Ovako, sa dubinskom ranom od gangrene mučila sam se godinama – ističe naša sagovornica i nastavlja: – Danima i noćma nisam znala šta da radim od bolova, kao nožem da mi neko seče nogu, takav osećaj sam imala. Lekari su, po rečima gospođe Dimitrijević, bili vrlo skeptični u krajnji ishod lečenja. Mnogi od njih bili su ubeđeni da rana nikada neće zarasti i da je amputacija neizbežna. Noga je, jednostavno, bila u fazi odumiranja. Kada je baka Zorka već izgubila svaku nadu, njen zet je slučajno naišao na reklamu za Venovin, mešavinu lekovitog bilja sa crnim vinom koja ne sadrži alcohol. Pošto sam tri meseca svakodnevno uzimala Venovin, po dva decilitra ujutru i uveče, I otišla na previjanje rane, lekar je bio iznenađen: ,Rana vam se značajno smanjila?, prokomentarisao je- ističe baka Zorka.

Rane na nogama su se povukle od Venovina!

“Pre tri godine su počeli da mi se javljaju problemi sa venama. Do tada nisam imala nekih ozbiljnijih tegoba, osim što su mi vene bile izražene. Znala sam da je to genetski, jer su i ostali članovi moje porodice imali izražene vene, pa nisam tome pridavala previše značaja. Otežavajuća okolnost je i to što sam po profesiji trgovac, pa svo radno vreme provodim na nogama. Međutim, počele su da mi otiču noge i da mi se pojavljuju rane, koje nisu mogle da zarastu. U početku su bile ranice, ali su kasnije bivale sve veće. Trebalo je pet meseci da mi zaraste rana, a onda bi se otvorila nova na drugom mestu. Pored svega toga koža na nogama mi je potpuno potamnela. Išla sam redovno kod lekara, vaskularnog hirurga, koiji mi je prepisivao terapiju, ali mi od toga nije bilo bolje. Tri nedelja sam provela na lečenju u hiper-baričnoj komori, od čega mi je zaista bilo mnogo bolje, ali samo privremeno. Posle određenog vremena problemi su se opet povratili, rane su nastavile da se otvaraju i noge su mi izgledale užasno. Nosila sam stalno čarape za vene, mazala raznim melemima, ali uzalud”, priča naša sagovornica.
“Posle tri godine mučenja sa ranama i venama, počela sam da koristim Venovin. Prvu reakciju sam osetila posle 12 dana, kada su noge počele da me bole, naročito listovi. To je trajalo par dana i posle toga sam odmah osetila poboljšanje. Nastavila sam da pijem Venovin nekoliko meseci, sve dok mi rane nisu potpuno zarasle, a nakon toga sam naprvila pauzu. Od kad sam počela da koristim ovaj čudotvorni napitak do danas, prošlo je gotovo godinu dana i ni jednom mi se nije otvorila rana. Međutim, tamna boja kože je ostala, jer je došlo do trajne pigmentacije usled dugogodišnjih vaskularnih tegoba. Danas Venovin uzimam samo preventivno ili kada mi se pojavi čak i najmanja rana na nozi.
Odmah popijem Venovin i rana počinje da zarasta. Zahvaljujući ovom napitku, posle toliko problema sa venama i ranama na nogama, funkcionišem potpuno normalno i obavljam posao trgovca bez ikakvih teškoća. Kad god vidim ili čujem da neko ima problem kao što je bio moj, odmah preporučim Venovin, jer sam se uverila koliko je delotvoran”, kaže Dušica.

“Kao da nemam ANGINU PEKTORIS I PROŠIRENE VENE”.

“Kao da nemam ANGINU PEKTORIS I PROŠIRENE VENE”. Ovaj naslov stoji u intervjuu između Munevere Kevelji i redakcije “Magičnog bilja”. Tekst je preuzet iz časopisa o zdravlju “Magično bilje”. (br.91, str.13).

Šezdesetogodišnja Mostarka Munevera Kevelj mesecima nije spavala zbog nepodnošljivih grčeva u nogama. Dijagnoze angine pektoris, loše cirkulacije, proširenih vena i povišenog holesterola nisu je, kaže, mnogo uznemiravale, sve dok joj strašni grčevi nisu potpuno poremetili život. – U aprilu prošle godine imala sam najteže napade. Po celu noć, bez prestanka, bol me je, od butine nadole, izluđivao. Tih večeri nijedan mišić nije zaobišao grč. Ako bih i uspela da zaspim, budio me je toliko jak bol da sam satima pokušavala da dođem sebi. Ujutro sam jedva mogla da stojim na nogama. Bolovi u listu postali su gotovo svakodnevni i (kako je vreme prolazilo) sve intenzivniji. Jednom sam sedela u restoranu i bol u butini naterao me ja da odem sa ručka. Znam da je to strašno iskustvo posledica unutrašnjih proširenih vena koje se kod mene nisu videle, ali ih i te kakoosećala – priča gospođa Kevelj. Pored bolnih grčeva gospođi Kevelj noge su bile „teške” i otečene, a zbog slabe cirkulacije mučile su je nesanica, vrtoglavica, šum u ušima, poremećaj koncentracije, neraspoloženje, osećaj hladnoće, glavobolja, hemoroidi.
– Moja sestra je tog aprila došla iz Švedske i od nje sam čula za preparat Venovin, sa kojim je imala sjajno iskustvo jer je i sama imala sličnih problema sa venama. Pošto sam devet meseci svakodnevno uzimala Venovin, osećam se potpuno preporođeno. Prvo su se proredili grčevi u nogama, da bi pre nekoliko meseci potpuno nestali. Ne osećam više težinu u nogama. Počela sam bolje da spavam, vratile su mi se koncentracija i stabilnost – zaključuje Munevera Kevelj.

“Nisam mogao da pružim korak, SADA SVAKI DAN PRETRČIM 20 km”.

Ako treba ići ću u sud da overim ovu svoju izjavu jer stojim iza nje sto posto. Preparat Venovin mi je toliko pomogao da sada ne znam sta bih radio da ga nisam probao – rekao nam je Sreten Vujić iz okoline Beograda, ugostitelj i vlasnik hotela za pse.
Njegovi problemi sa poremećenom cirkulacijom, naročito u donjim ekstremitetima, počinju još pre desetak godina, da bi kulminaciju doživeli sa kliničkom dijagnozom tromboze desne noge i blokadom od 90 posto. – Posle pregleda na dopleru krvnih sudova lekari su mi predložili razbijanje tromba ili operaciju u kojoj bi mi bila premošćena vena. Sve predložene intervencije plašile su me i pokušavao sam da ih izbegnem, iako više nisam bio u stanju da hodam, ni deset metara nisam mogao da pređem – dodaje gospodin Vujić. S obzirom da je konobar po struci i da je kretanje uslov za rad, bolest je Sretenu potpuno poremetila život i ugrozila egzistenciju. – Noćima nisam mogao da spavam jer su mi prsti na nogama i rukama sve vreme trnuli. Bio sam skoro invalid. Do preparata Venovin došao je sasvim slučajno. Brat njegove koleginice koristio ga je zbog sličnih problema. – Koleginica mi je preporučila Venovin, i rekla mi da ovaj prirodni preparat pomaže kod bolesti izazvanih slabom cirkulacijom i komplikacija koje proističu iz toga. “Mom bratu je mnogo pomogao”, dodala je.

Pijem 200 mililitara Venovina dnevno, podeljeno u tri jednake doze jedan sat pre jela. Posle deset do petnaest dana kontinuiranog korišćenja ovog čudesnog preparata osećao sam se bolje – naglašava Sreten Vujić i konstatuje: – Kada je prošlo mesec dana, što je bila terapija, mogao sam da pređem 20 kilometara. Evo i danas sam prešao toliko. Trnce u nogama i rukama ne osećam uopšte. Ništa od prethodnih navika nisam promenio, sem što sam smanjio cigarete. Posle one agonije od života, procvetao sam. Svim prijateljima preporučujem Venovin i nastavljam da ga pijem preventivno da se bolni simptomi ne bi vratili.

Interviju uzet iz redakcije Zagrebačke televizije i gospodina Siniše Živanovića, magistra vererinarske medicine iz Zagreba.

Problemi sa poremećenom cirkulacijom, naročito u donjim ekstremitetima, sa kliničkom dijagnozom ulcus cruris, Siniši Živanoviću iz Zagreba potpuno su poremetili život. -Ranice koje sam imao na potkolenici nisu mogle da zarastu korišćenjem brojnih terapija koje si mi lekari prepisivali – kaže gospodin Živanović i otkriva: – Bio sam na pregledu kod svih vaskularnih hirurga u Zagrebu. Na kraju su mi preporučili barokomoru na koju sam naravno otišao jer sam slušao sve lekarske preporuke. Došlo je do nekog poboljšanja, ali još uvek daleko od prestanka bolova i konačnog izlečenja.
U jednoj apoteci u Zagrebu gospodinu Živanoviću preporučili su Venovin, prirodni preparat koji pomaže kod bolesti izazvanih slabom cirkulacijom i komplikacijama koje proističu iz nje. Pio sam 2 dl Venovina dnevno podeljena u dve jednake doze, jedan sat pre jela. Posle 10 do 15 dana neprekidnog korišćenja Venovina osećao sam se bolje, da bi posle dva meseca bolovi prestali i ranica konačno zarasla. Sada ga i dalje pijem preventivno da se moja bolest ne bi ponovo vratila.

Pogledajte i video snimak