Venovin mi je pomogao da stanem na noge

Sećam se da su mi u 32. godini za vreme prve trudnoće doktori utvrdili da imam gestacioni dijabetes nakon što sam upala u ketoacidozu. Bila sam mlada i nastavila sam da živim uobičajeno, ali se dijabetes nakon trudnoće ipak nije povukao. Zbog povišenog nivoa šećera u krvi morala sam da budem na terapiji insulinom kao i za vreme trudnoće. Nažalost, šećerna bolest je uzela danak, te su se najpre javile promene na krvnim sudovima očiju, a kako zlo nikad ne ide samo, s vremenom sam obolela i od povišenog krvnog pritiska. Tu ipak nije bio kraj mojim najtežim mukama. Naime, prošle godine u maju prst desne noge je zahvatila gangrena koja se neumitno širila. Samo zavaljujući umecu i nesebičnom požrtvovanju knjaževačkog hirurga, doktora Srđana Đođevića, nije mi bila amputirana cela noga, ali je trećina stopala nažalost morala biti odstranjena. Bolna i velika rana je ostala, a ja sam, iako inace vedrog duha, bivala sve depresivnija i tužnija. Vreme je prolazilo, ali rana je izgledala sve lošije. Bila sam uplašena da ću ostati ležeći pacijent kome ce se otvarati dekubiti, a plašila sam se i sepse. Duboka rana se uprkos previjanju neprijatno osećala, a moglo se uočiti i crno nekrozno tkivo. Slabo sam se kretala jer sam otežano ustajala i hodala. Uprkos brojnim farmaceutskim proizvodima činilo mi se da nema pravog leka za moju ranu, a pojedini preparati mi nisu bili ni dostupni, najviše zbog njihove visoke cene. Srećom, tokom posete medicinskog osoblja iz kućne nege, medicinske sestre Vineta i Danijela su mi tokom previjanja rane, uvidevši ozbiljnost situacije, preporučile prirodni preparat – VENOVIN. Ovim damama dugujem veliku zahvalnost jer osim svakodnevnog previjanja, od njih sam saznala da je VENOVIN namenjen za lečenje loše cirkulacije. Takođe, rekle su mi da taj preparat pomaže osobama sa otvorenim otvorenim ranama posebno ako se radi o dijabetičarima koji u isto vreme pate i od povišenog pritiska. Pažnju mi je privukao i podatak da VENOVIN u svom sastavu sadrži i lekovito bilje poput nevena, hajdučke trave, majčine dušice, koprive… Saznavši sve to, nisam puno okleva.

REZULTATI SU BILI IZNENAĐUJUĆI VENOVIN sam počela da pijem dva puta po 150 ml ujutru natašte i istu dozu uveče pre nego što bih večerala. Uprkos tome što sam zbog oštećenog želuca u početku osećala blago peckanje, nisam nijednog trenutka pomišljala da prestanem. Nakon 10 dana bili su vidljivi prvi pozitivni pomaci, da bi nakon dve nedelje tkivo počelo da se obnavlja, a rana polako zatvara. Posle svega par meseci, duboka, bolna i nekrozna rana je u potpunosti zarasla. Bila sam u isto vreme iznenađena, ali i srećna što ponovo sama mogu pomoću štapa da odem do kuhinje i toaleta. Osim toga, imala sam motiv da nastavim sa upotrebom VENOVINA jer sam se vremenom počela osećati mnogo bolje.

Koristim VENOVIN već duže vreme i sada mogu da kažem da sam uz pomoć ovog prirodnog preparata doskočila i ostalim bolestima koje su me mučile. Najpre sam primetila da nema više tako čestih oscilacija šecera u krvi kao ranije, a u vidnom polju ne primećujem crne tackiče koje su mi smetale dok gledam ili čitam. Osim što se zaustavilo pogoršanje vida, za mene kao dijabetičara u godinama veoma je važno to što se i krvni pritisak normalizovao, te ne strahujem više od infarkta ili šloga. Osim toga, primetila sam da mi posle dugotrajne upotrebe VENOVINA ruke i noge nisu tako hladne. Takođe, moram da pomenem još jednu veoma važnu činjenicu. Naime, preparat koristim zajedno s terapijom koju mi je lekar propisao i za sada nemam nikakvih neželjenih nuspojava. Sada sa sigurnošću mogu da preporučim ovaj dar prirode prijatnog ukusa zavaljujući kome sam uz konvencionalnu terapiju zacelila veliku ranu, sprečila dalje komplikacije i znatno poboljšala kvalitet života. Na kraju, svim osobama koje pate od sličnih tegoba porucila bih da ce u VENOVINU sigurno pronaći put ka izlečenju i saveznika za dobro zdravlje, naravno uz neizmernu veru i nadu.