"Posle Venovina osećam kao da mogu da poletim!"

„Osetio sam poboljšanje već nakon deset dana korišćenja preparata. Sada se osećam fantastično jer nema više bola u nogama ni slabe cirkulacije, a mogu da šetam koliko god želim“, priča Dragan.
Naš čitatelj Dragan Todorović (73) iz Beograda, zbog loše cirkulacije nije uopšte mogao da hoda. “Problem sa bolovima u nogama javio mi se pre tri godine. Nisam na to obraćao posebnu pažnju, jer sam smatrao da je sve to posledica mojih godina. Meðutim, bolovi i grčevi su bivali sve učestaliji, tako da sam shvatio da je reč o ozbiljnijem oboljenju. Ispostavilo se da je reč o slaboj cirkulaciji. U želji da mi pomogne i reši me muka, sin mi je doneo preparat Venovin. Nisam imao šta da izgubim, rešio sam da probam i to”, priča naš sagovornik. Poboljšanje već posle 10 dana. Dragan je počeo da koristi Venovin prema uputstvu i pio ga je dva puta dnevno, ujutru i uveče sat vremena pre jela po 1 dl.
Poboljšanje sam osetio već posle 10 dana. Noge su mi bile lakše, nisam imao grèeve, a polako je i bol počeo da jenjava. Već nakon ispijene polovine terapije, meni je bilo bolje. Sada, kada me neko pita kako sam, kažem da letim, a ne da hodam. Toliko mi je bolje i zaista se osećam fantastično. Meðutim, popiću do kraja celu terapiju, kako bi se u potpunosti rešio loše cirkulacije. Moja supruga, takođe koriosti Venovin, preventivno, iako nije imala takve simptome kao ja. Mi ga svima preporučujemo, a naročito osobama koje imaju problem se venama. Od kada mi je pomogao, uvek ću u kući imati po jednu bocu ovog čudotvornog preparata, naglašava Dragan.