Ranice koje sam imao na potkolenici nisu mogle da zarastu

Problemi sa poremećenom cirkulacijom, naročito u donjim ekstremitetima, sa kliničkom dijagnozom ulcus cruris, Siniši Živanoviću iz Zagreba potpuno su poremetili život. -Ranice koje sam imao na potkolenici nisu mogle da zarastu korišćenjem brojnih terapija koje si mi lekari prepisivali – kaže gospodin Živanović i otkriva: – Bio sam na pregledu kod svih vaskularnih hirurga u Zagrebu. Na kraju su mi preporučili barokomoru na koju sam naravno otišao jer sam slušao sve lekarske preporuke. Došlo je do nekog poboljšanja, ali još uvek daleko od prestanka bolova i konačnog izlečenja.
U jednoj apoteci u Zagrebu gospodinu Živanoviću preporučili su Venovin, prirodni preparat koji pomaže kod bolesti izazvanih slabom cirkulacijom i komplikacijama koje proističu iz nje. Pio sam 2 dl Venovina dnevno podeljena u dve jednake doze, jedan sat pre jela. Posle 10 do 15 dana neprekidnog korišćenja Venovina osećao sam se bolje, da bi posle dva meseca bolovi prestali i ranica konačno zarasla. Sada ga i dalje pijem preventivno da se moja bolest ne bi ponovo vratila.

Interviju uzet iz redakcije Zagrebačke televizije i gospodina Siniše Živanovića, magistra vererinarske medicine iz Zagreba.