Rane na nogama su se povukle od Venovina

“Pre tri godine su počeli da mi se javljaju problemi sa venama. Do tada nisam imala nekih ozbiljnijih tegoba, osim što su mi vene bile izražene. Znala sam da je to genetski, jer su i ostali članovi moje porodice imali izražene vene, pa nisam tome pridavala previše značaja. Otežavajuća okolnost je i to što sam po profesiji trgovac, pa svo radno vreme provodim na nogama. Međutim, počele su da mi otiču noge i da mi se pojavljuju rane, koje nisu mogle da zarastu. U početku su bile ranice, ali su kasnije bivale sve veće. Trebalo je pet meseci da mi zaraste rana, a onda bi se otvorila nova na drugom mestu. Pored svega toga koža na nogama mi je potpuno potamnela. Išla sam redovno kod lekara, vaskularnog hirurga, koiji mi je prepisivao terapiju, ali mi od toga nije bilo bolje. Tri nedelja sam provela na lečenju u hiper-baričnoj komori, od čega mi je zaista bilo mnogo bolje, ali samo privremeno. Posle određenog vremena problemi su se opet povratili, rane su nastavile da se otvaraju i noge su mi izgledale užasno. Nosila sam stalno čarape za vene, mazala raznim melemima, ali uzalud”, priča naša sagovornica.
“Posle tri godine mučenja sa ranama i venama, počela sam da koristim Venovin. Prvu reakciju sam osetila posle 12 dana, kada su noge počele da me bole, naročito listovi. To je trajalo par dana i posle toga sam odmah osetila poboljšanje. Nastavila sam da pijem Venovin nekoliko meseci, sve dok mi rane nisu potpuno zarasle, a nakon toga sam naprvila pauzu. Od kad sam počela da koristim ovaj čudotvorni napitak do danas, prošlo je gotovo godinu dana i ni jednom mi se nije otvorila rana. Međutim, tamna boja kože je ostala, jer je došlo do trajne pigmentacije usled dugogodišnjih vaskularnih tegoba. Danas Venovin uzimam samo preventivno ili kada mi se pojavi čak i najmanja rana na nozi.
Odmah popijem Venovin i rana počinje da zarasta. Zahvaljujući ovom napitku, posle toliko problema sa venama i ranama na nogama, funkcionišem potpuno normalno i obavljam posao trgovca bez ikakvih teškoća. Kad god vidim ili čujem da neko ima problem kao što je bio moj, odmah preporučim Venovin, jer sam se uverila koliko je delotvoran”, kaže Dušica.