Jaki bolovi u potkolenici i stopalu su nestali

Preparat Venovin mi je toliko pomogao da sada ne znam šta bih radio da ga još pre pet godina nisam otkrio -rekao nam je Ljubiša Vukčević iz Trstenika, koji se tih godina suočavao sa velikim zdravstvenim problemima. Naime, jaki bolovi u potkolenici i stopalu, koji gospodinu Vukčeviću često nisu dozvoljavali ni da zaspi, grčevi i teški zamor u nogama, ukazivali su na poremećaj u radu kardiovaskularnog sistema. Potražio je i dobio pomo} najboljih švajcarskih lekara, jer je u to vreme živeo u Švajcarskoj.
Posle pregleda na dopleru krvnih sudova lekari su postavili dijagnozu začepljenja arterija i predložili operaciju. Nisam smeo da rizikujem, i u vrlo kratkom roku od postavljanja dijagnoze, u desnoj nozi ugrađen mi je bajpas od 35 cm – dodaje naš sagovornik. Ipak, gospodin Vukčević je bio primoran da se i posle lekarske intervencije bori sa bolnim simptomima teških nogu. Pravo poboljšanje osetio je, kaže, tek kad je počeo da koristi preparat Venovin. Tada su, kaže, i lekari najzad mogli da mu ustale terapiju lekovima koju su, do tog trenutka, često menjali, jer nisu mogli da pronađu delotvornu kombinaciju.

Tokom prvih godinu dana neprekidno sam pio 200 mililitara Venovina dnevno, podeljeno u tri jednake doze, jedan sat pre jela. Vrlo brzo pošto sam počeo da koristim ovaj čudesan preparat, osećao sam se bolje -naglašava gospodin Vukčević i konstatuje: – Kada je prošlo mesec dana, što je terapijska doza, osećao sam da mogu da poletim. Noge su mi bile lake kao pero. Lekari su se iznenadili kada su utvrdili da su mi krvni sudovi potpuno čisti. Ali, bez obzira na sve, ne prestajem da pijem Venovin. Evo, već pet godina, on je vrlo često na mom meniju – prvih godinu dana svakodnevno, a prethodne četiri godine koristio sam ga sa pauzama. Prosto, ne smem da se odvojim od spasonosnog eliksira.
ŠEĆER MI NE PRELAZI 6,5
Moram da konstatujem da mi je Venovin stabilizovao i čećer. Do tada su njegove vrednosti često varirale, a od kada pijem ovaj preparat, šećer se potpuno stabilizovao i ne prelazi 6 do 6,5 – konstatuje Ljubiša Vukčević.