Tromboza desne noge i blokada od 90 posto

„Nisam mogao da pružim korak, SADA SVAKI DAN PRETRČIM 20 km”. Ako treba ići ću u sud da overim ovu svoju izjavu jer stojim iza nje sto posto. Preparat Venovin mi je toliko pomogao da sada ne znam sta bih radio da ga nisam probao – rekao nam je Sreten Vujić iz okoline Beograda, ugostitelj i vlasnik hotela za pse.

Njegovi problemi sa poremećenom cirkulacijom, naročito u donjim ekstremitetima, počinju još pre desetak godina, da bi kulminaciju doživeli sa kliničkom dijagnozom: tromboza desne noge i blokada od 90 posto. – Posle pregleda na dopleru krvnih sudova lekari su mi predložili razbijanje tromba ili operaciju u kojoj bi mi bila premošćena vena. Sve predložene intervencije plašile su me i pokušavao sam da ih izbegnem, iako više nisam bio u stanju da hodam, ni deset metara nisam mogao da pređem – dodaje gospodin Vujić. S obzirom da je konobar po struci i da je kretanje uslov za rad, bolest je Sretenu potpuno poremetila život i ugrozila egzistenciju. – Noćima nisam mogao da spavam jer su mi prsti na nogama i rukama sve vreme trnuli. Bio sam skoro invalid. Do preparata Venovin došao je sasvim slučajno. Brat njegove koleginice koristio ga je zbog sličnih problema. – Koleginica mi je preporučila Venovin, i rekla mi da ovaj prirodni preparat pomaže kod bolesti izazvanih slabom cirkulacijom i komplikacija koje proističu iz toga. “Mom bratu je mnogo pomogao”, dodala je.

Pijem 200 mililitara Venovina dnevno, podeljeno u tri jednake doze jedan sat pre jela. Posle deset do petnaest dana kontinuiranog korišćenja ovog čudesnog preparata osećao sam se bolje – naglašava Sreten Vujić i konstatuje: – Kada je prošlo mesec dana, što je bila terapija, mogao sam da pređem 20 kilometara. Evo i danas sam prešao toliko. Trnce u nogama i rukama ne osećam uopšte. Ništa od prethodnih navika nisam promenio, sem što sam smanjio cigarete. Posle one agonije od života, procvetao sam. Svim prijateljima preporučujem Venovin i nastavljam da ga pijem preventivno da se bolni simptomi ne bi vratili.