Zbog naglih skokova i padova krvnog pritiska imala sam vrtoglavice

Marija Vaskler (60) iz Subotice imala je problem sa varirajućim pritiskom koji nikako nije uspela da reguliše, dok nije poèela da koristi preparat “Venovin”.
Zbog lošeg zdravstvenog stanja, godinama osećam razne tegobe, sa kojima uspevam da zivim normalno. Meðutim, da imam problema i sa variranjem krvnog pritiska, saznala sam tek posle nošenja holtera, koji je pokazao da je u roku od pola sata pritisak skače na 185/120, a zatim pada na 110/60. Kad god mi se to desilo, nisam mogla da stojim na nogama. Stalno sam imala vrtoglavice, nisam mogla da dišem niti da normalno funkcionišem.
Lekari su mi prepisivali razne lekove za regiulisanje pritiska, ali mi ništa nije pomagalo na duzi rok. Osim toga, imam otpor prema sintetičkim lekovima, jer smatram da ne postoji verzalni medikament protiv neke bolesti koji utiče na isti način. Radije se opredeljujem za prirodne lekove, a jedan od razloga je taj što se već deset godina uspešno borim sa kancerom zahvaljujući raznim prorodnim preparatima. Tako sam i odlučila da probam da regulišem krvni pritisak Venovinom. Popila sam jednu terapijsku dozu (8 boca) Venovina i posle mesec dana pritisak mi se potpuno ustalio. Više ne varira pa se samim tim osećam odlično.