Venovin A8 komplet (8 boca za 30 dana)

12,000 рсд

VENOVIN® paket A8 sadrži 8 boca (30-60 dana upotrebe) Prirodni preparat koji pomaže kod slabe i loše cirkulacije i kompikacija koji iz nje proističu. U VENOVINU NEMA ALKOHOLA! (Alcohol free). Namenjen je kao podrška krvnom sistemu i cirkulaciji.

VENOVIN SE PREPORUČUJE PREVENTIVNO SVIM OSOBAMA A POSEBNO:

osobama sa izraženim poremećajima periferne cirkulacije (hladne ruke i noge)
osobama sa zakrčenjem krvnih sudova (arterioskleroza)
osobama sa dubokom venskom trombozom
osobama sa povećanim krvnim pritiskom
osobama koje boluju od sećerne bolesti
osobama sa gangrenom
osobama sa otvorenim ranama (ulcus cruris)

100% Sigurna kupovina! Online trgovina više nije budućnost, ona je postala naša svakodnevica.

Isporuka danas za sutra! City Express 

BESPLATNA DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU

INFO: Call centar +381 18 564 489 i 065 881 2222

Опис

Venovin

Venovin je namenjen je kao podrška krvnom sistemu i cirkulaciji. Preparatom Venovin se postižu izuzetni rezultati i kada se upotrebljava bez bazne terapije, nema kontraindikacija a zbog svoje snage i multiefikasnosti pripada grupi eliksira za očuvanje vitalnosti i zdravlja.


Sastav preparata Venovin

Pored crvenog vina (0% alkohola), u proizvodnji preparata Venovin korišćene su sledeće biljne sirovine: suvi list i koren koprive, suva cvast nevena, suvi list matičnjaka, suva herba petrovaca, suva herba majčine dušice i suva herba plućnjaka.


Upotreba preparata Venovin

Predlaže se konzumiranje 150ml-200ml napitka podeljenih u dve doze koje se uzimaju ujutru i uveče jedan sat pre jela.

Za najbolje rezulatete koristiti duže od dva meseca. A8 komplet (8 boca) je za 30-60 dana upotrebe. Kod preventivne upotrebe predlaže se korišćenje preparata 100 ml dnevno podeljeno u dve doze, ujutru i uveče (po 50ml). Pojedinačna boca Venovin-a A1 se može kupovati isključivo u bolje snabdevenim apotekama.

Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama, dojiljama i deci do 18 godina. Neželjeni efekti mogu da se jave kod osetljivih osoba u vidu gastrointestinalnih tegoba ili alegrijskih reakcija. Ukoliko se jave neke od neželjenih reakcija, kosnultovati lekara. Upotrebu preparata treba izbegavati sa sedativima, osim ako to lekar nije savetovao.


PROČITAJTE ISKUSTVA KORISNIKA