O nama


INSPIRACIJA BOLJEG ZDRAVLJA

Vitalis Komerc
O nama

Vitalis Komerc doo osnovan je 1993 god. i kroz svoje dugogodišnje poslovanje u oblasti zdravstva, uvek je imao misiju poboljšanje kvaliteta svih aspekata života kroz zdravlje ljudi. Svoju misiju Vitalis Komerc uspešno ostvaruje već 20 godina u zemlji i inostranstvu, uz punu odgovornost kako i prema korisnicima i prema svojim zaposlenima, ali i prema društvu globalno. Punopravni smo član Privredne komore Srbije i Regionalne privredne komore Niša. Misija naše kompanije je ne samo da odgovori na potrebe svojih potrošača, već i da konstantno stremi ka višem i boljem kvalitetu.
Vitalis Komerc doo posluje u Srbiji i ostalim zemljama u okruzenju sa najvecim grupacijama i veleprodajama lekova i medicinskih sredstava. Nosioci smo sertifikata Excellence SME. Naša kompanija je uspešno prošla evaluaciju kreditne kuće Coface sto je osnova kreditnog izvestaja za dobijanje sertifikata.

Vitalis Komerc poseduje najmoderniju i najsavremeniju opremu za prozivodnju. Primenjujemo HACCP standard u prozivodnji Venovina. Stalna ulaganja, nove investicije kako u tehnologiju tako i u kapacitete, omogućuju nam da budemo uvek korak ispred drugih. Velika ulaganja, posvećenost i želja da se u savremenom dobu na najbolji način spoje vrhunska tehnologija, savremena nauka, i drevni lekoviti recept, omogućili su nam da postignemo najbolje od crvenog vina i lekovitog bilja – VENOVIN – najzdraviji i najlekovitiji eliksir na tržištu, ne samo Srbije, već i celog regiona.
Vitalis Komerc, zahvaljujući Venovinu, svoje poslovanje vodi i u ostalim zemljama okruženja kako u Evropi tako i u Kanadi i Australiji. Venovin je žvanično registrovan u zemljama Evropske Unije. Vitalis Komerc svoje poslovanje nastavlja i u oblasti parafarmacije. Naša firma je lider na tržištu Srbije i bivše SFRJ u proizvodnji bebi aspiratora VIVITAL I VIVITAL PLUS, dozatora za lekove (sedmodnevni, sedmodelni, jednodnevni), sekače za tablete idr. Sve naše proizvode odlikuje vrhunski kvalitet i pristupačna cena za sve potrošače. Naši proizvodi se prodaju isključivo u apotekama. Svi prozivodi registrovani su u Agenciji za lekove i medicinska sredstva Srbije (www.alims.gov.rs)


NURSING STAFF

Distinctively re-engineer revolutionary meta-services and premium architectures. Intrinsically incubate intuitive opportunities.EMERGENCY SERVICES

Appropriately empower dynamic leadership skills after business portals. Globally myocardinate interactive supply.PREMIUM FACILITIES

Compellingly embrace empowered e-business after user friendly intellectual capital. Interactively actualize front-end processes.
Predstavništva u svetu

Kontaktirajte nas direktno ili nam jednostavno pošaljite e-poštu kad god poželite. Otvoreni smo za sve sugejstije iz naše publike.


PREDSTAVNIŠTVO

Anastasa Jovanovića 17,
Niš 18106, Republika Srbija


KONTAKTIRAJTE NAS

+381 18 564489


E-MAIL

info@venovin.com
direkcija@venovin.com


INFORMACIJE I SAVETI

Budite slobodni da nas kontaktirate na 018 564 489
PODRŠKA KRVNOM SISTEMU I CIRKULACIJI
+381 18 564489


E-MAIL 24/7

Budite slobodni da nas kontaktirate na info@venovin.com, odgovorićemo Vam u najkrećem roku.
Copyright VENOVIN 2019. Sva prava su zadržana. Design & Coding WEB LEO DESIGNCopyright VENOVIN 2019. Sva prava su zadržana. Design & Coding WEB LEO DESIGN