Upotreba


VREME DELOVANJA: Za vreme upotrebe Venovina, osećaj objektivnog poboljšanja stanja organizma oseća se nakon 20 do 30 dana.
UČESTALOST I DOZA: Venovin se koristi 200 ml dnevno (100 ml ujutru i 100ml uveče), doza se može povećati na 300 ml nakon 30 dana kod težih oblika zakrečenja.
NAČIN UPOTREBE: Venovin se uzima dva puta dnevno na prazan želudac ujutru i uveče pre spavanja. Najbolje pola sata pre obroka. Venovin se koristi najmanje dva meseca u kontinuitetu.
UZIMANJE VENOVINA SA DRUGIM LEKOVIMA: Venovin se može koristiti paraleno sa drugim lekovima i to neće ublažiti njihovo dejstvo već će samo pomoći njihovu efikasnost. Ne preporučuje se paralelno korišćenje alkohola (kapi, tinktura), duvana i masne hrane.
ČUVANJE I ROK UPOTREBE: Otvorenu flašu Venovina za vreme upotrebe čuvati u frižideru ili na hladnom mestu.
Napomena: Venovin se ne preporučuje deci do 18 godina, trudnicama, kao i ženama koje doje. Venovin u sebi ne sadrži nikakve hemikalije, toksine niti bilo kakva druga neprirodna sredstva koja bi mogla štetiti bilo kom delu čovečijeg organizama. Venovin je proizveden od lekovitog bilja koje nije izloženo hemijskim i toksičnim materijama i kvalitetng čistog crvenog vina bez ikakvih hemijskih dodataka.PODRŠKA KRVNOM SISTEMU I CIRKULACIJI
+381 18 564489


E-MAIL 24/7

Budite slobodni da nas kontaktirate na info@venovin.com, odgovorićemo Vam u najkrećem roku.
Copyright VENOVIN 2019. Sva prava su zadržana. Design & Coding WEB LEO DESIGNCopyright VENOVIN 2019. Sva prava su zadržana. Design & Coding WEB LEO DESIGN