Pitanja i odgovori

Početna / Pitanja i odgovori

Pokrenuli smo stranicu na kojoj možete da postavite sva pitanja u vezi preparata Venovin.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pitanja i odgovori:

 1. Postovani, imam jedno pitanje u vezi Venovina. Moj muz vec dve godine ima otvorenu ranu na levoj nozi. Svasta smo probali, doktori nista ne kazu, samo da stavi zavoj. Ima rana i miris, tako da to nigde ne vodi.Rana je u levoj nozi dole kod zgloba.On je dobio pre 10 godina duboko vensku trombozu. Nikad niakakav problem posle nije imao, samo pije aspirin od 100, na poslu pre dve godine je dobio ranu.Rana izgleda kao da je inficirana, bez obzira sto je imao tromb, rane su kod njega brzo zarasle.Nas interesuje da li moze u takav slucaj Venovin da da rezultat? Kako da pije, I sta sme da jede?Unapred zahvalna za odgovor.pozdrav,

  • Postovana,

   Venovin bi u tom slucaju morao da koristi. Ranu treba redovno previjati i cistiti da ne dodje do infekcije tj pojave bakterija.
   Terapiju lekara sa aspirinom treba nastaviti svakako. Ukoliko se odlucite za Venovin, predlazemo da se prva terapija (30 dana) koristi 2 x 100 ml dnevno, nakon toga u zavisnosti u reakcije se nastavlja sa istom ili se povecava na 2 x 150 ml.

   Za deteljanije informcije nas pozovite svakog radnog dana od 8-20 h I vikendom.

   Srdacno,

 2. Poštovani,
  kupila sam Venovin, 8 boca po preporuci na deklaraciji za jednu mjesečnu terapiju.
  Preparat bih iz Sarajeva trebala ponijeti za oca koji živi u Švedskoj.
  Budući da putujem avionom, trebala bih deklaraciju na engleskom jeziku i eventualno Vašu preporuku koji je najjednostavniji način dobijanja preparata u Švedskoj.

  S poštovanjem

  Marica Jukić
  Sarajevo
  Mob. +387 62 410 152

 3. Postovanje!
  Sin mi ima 23 godine i bolovao je od tromboze periferne vene leve noge,koja je hiruskim putem podvezana u preponi,pre mesec dana.
  Tromboza genetski u porodici,sa oceve strane ,vec cetvrta generacija.
  Da li imate iskustva sa tako mladim korisnicima ,i da li bi mogao da koristi Venovin i u kojoj dozi?
  Hvala!

  • Postovana,

   Nadam se da ste procitali da Venovin hrani krvne sudove vitaminima i mineralima i vina a lekovito bolje utice na ciscenje i ojacavanje zidova krvnih sudova.
   Nasi korisnici su uglavnom starije osobe sa dugogodisnjim problemima krvnih sudova. U svakom slucaju ako operacija ne pomaze da se proba Venovin.
   Srdacno,

 4. Poštovani pročitao sam neke od mišljenja ljudi koji su koristili Venovin pa Vas molim da mi odgovorite na neka pitanja.Koliko je pakovanje Venovina i za koji period je dovoljna ta količina.Koja je cijena Venovina i dali se može naručiti iz republike Hrvatske ili samo možemo kupiti kod Vas. Unapred hvala

 5. Da li se lek Venovin upotrebljava samo kao pice ili se i namaze sa njim i otvorena rana.
  Unapred hvala na odgovoru.

 6. Molim vas gdje se može ovo kupiti u Hrvatskoj ili Bosni područje Brckog. Moj otac ima gangrenu prsta tj prst mu je odsječen pa me zanima dali bi mi koristilo to da se rana brže zacijeli i da ne dođe do širenja gangrene. I koliko košta . Hvala Vam